Allt om Västindien

Framtidens resor är aktiva

Att resa handlar inte längre bara om avkoppling utan att vi människor ska bli berikade och växa lite. Man kan se en stor trend av att allt fler människor väljer att boka resor där man aktiverar sig och där solstolen mer hamnar i periferin. 

4003579-travel-vector-illustrationAtt resa är för många människor en stor del av livet, detta oavsett om man väljer att göra en lite spontanresa för att ta in på hotell birger jarl, en weekend i en storstad i annat land eller om man väljer att slå liv i sin drömresa – för att sedan påbörja en ny. Vad som de allra flesta människor har som största prioritet är att man vill uppleva nya intryck och miljöer. Visst finns det en charm i att ligga i en solstol och läsa dagarna långa för att koppla av, men nu vill vi vara mer aktiva och enligt en artikel så är det allt fler människor som har som största prioritet att vara aktiv under sin semester. Hela 60 % av alla resenärer uppger att de åker på resor för att få vara aktiva. Och, kanske är det så att man finner avkoppling just i det? Nu finns det ett stort utbud av olika aktiviteter man kan ägna sig åt, vilket är fantastiskt. Nu gäller det bara att hinna spara ihop till sina resor.

Matlådor sparar pengar

När det kommer till fantastiska resor så är de tyvärr inte gratis. Men, om man sparat ihop med pengar så inser man även att man får det lite roligare. Det finns många bra knep man kan ta till när det kommer till att spara pengar inför en resa, men för att det ska få mest effekt och inte bli allt för jobbigt så gäller det att man börjar i tid. Expressen har många bra tips och i Dn.se går det att läsa om att man med hjälp av matlådor kan spara tusenlappar. Tänk bara att man kan tjäna in en resa på att laga storkok hemma? Det är ju inte helt fel?