Allt om Västindien

Kryssning med nytt fartyg

strand.resa.semesterTröttnat på att vänta på en vår som aldrig kommer? Nu har resebolaget Ving lagt till Anthem of the Seas i sitt sortiment – och det är Royal Caribbean Internationals senaste och mest högteknologiska fartyg vars resor tar oss hela vägen från Cape Liberty strax utanför New York ända till Bahamas eller södra Karibien.

Tidigare har vi skrivit om att man bör ta chansen att segla i Karibien, vilket vi fortfarande varmt rekommenderar men om man är ovan på sjön och vill börja med något som passar den inbitne turisten lite bättre vill vi även tipsa om kryssningsfartyget Anthem of the Seas. I ett pressmeddelande från Ving meddelar man nämligen att denna skönhet lagts till i Vings resesortiment och nu går att boka om man är sugen på att lämna landet för lite sol, bad och värme i Karibien. Till exempel skriver man att båten stannar till på öar såsom Nassau, Barbados och Martinique men egentligen behöver man inte ens lämna båten – fartyget är nämligen Royal Caribbean Internationals stolthet och här finns allt man kan önska sig.

”- Det känns jätteroligt att kunna erbjuda ytterligare ett spektakulärt fartyg i vårt program och de innovativa lösningarna kommer att uppskattas av våra kunder, exempelvis de virtuella fönstren och den svävande glaskupolen.” lär mer.

Inte nog med det så finns även allt man kan tänka sig ombord på Anthem of the Seas så som specialanpassade områden för barnfamiljer, ungdomsklubb, gym, pool och en fallskärmssimulator. Dessutom finns det flertalet restauranger som både erbjuder god mat och shower som passar alla – en 339 meter långt fartyg av ren lyx.