Allt om Västindien

Stockholm VS Karibien

Smaken är som baken som det så fint heter. Och visst kan det för många locka med att försvinna bort till fjärran land och bara gömma sig i den kritvita sanden samtidigt som näsan fylls av små svettdroppas av den varma luften. Men, att surfa in på www.hotellstockholmcentral.se för att hitta ett perfekt hotell för vad du är ute efter och sedan vandra runt i storstadspulsen och shoppa upp dig på en helt ny garderob låter inte helt fel det heller. Ja, det är två spännande resor som fyller två härliga behov: ett är puls och det andra är lugn. Egentligen kanske man inte kan jämföra dem åt, så rubriken är lite missvisande. Men låt oss i alla fall gå igenom lite om vad du kan förvänta dig om storstaden samt strandlivet. Ja, här handlar det om vad du är för en person och vad det är för sällskap som du reser med. Men, punkter som du kan tänka på om du inte vet var du ska resa är följande:

  • Mat
  • Shopping
  • Nattliv
  • Pris
  • Reslängd

Karibien och varma vindar

Är det åt ett håll som många resor blåser mot så är det mot Karibien. 70% fler resor har sålts nu än tidigare och kanske är det så att vi Svenskar tröttnat på att backpacka runt i Thailand och vill ha mer kultur och andra upplevelser än att läsa menyer på svenska. Är det för att Karibiens vackra öar är mer exotiska och kittlar mer än Thailand och Egypten? Det ger i alla fall många härliga minnen och du kommer få uppleva fantastisk mat och en färgglad kultur som ger minnen för livet.

Shoppa loss i Stockholm

Istället för att ställa sig frågan: ”vad kan man göra i Stockholm” så borde du vänta på den och säga ”vad kan man inte göra”. För, Stockholm är en stad som har ett stort kulturellt utbud och ett härligt nattliv. Egentligen spelar det ingen roll vilken tid på året du är hår då alla månader och dagar har någonting att erbjuda. Men visst är det alltid skönt att fara hit under sommarens lite varmare månader.